Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 20:07

Νίκας για Καλαμάτα-Ριζόμυλος: Το καλύτερο είναι η παραλιακή χάραξη

ΝΕΡΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ 
Προτίθεται να συμβιβαστεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, σε ό,τι αφορά το δρόμο Καλαμάτας-Ριζόμυλου (Πύλου και Μεθώνης). Σε συνάντησή του σήμερα στο γραφείο του στην Τρίπολη με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, επανέλαβε ότι η καλύτερη επιλογή είναι η παραλιακή χάραξη, πρόσθεσε όμως ότι ποτέ δεν είναι της λογικής ή όλα ή τίποτα…

Συγκεκριμένα σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνεται: “Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, στην Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ενημέρωσε τον περιφερειάρχη σχετικά με το σύνολο των έργων που έχει ανάγκη η Καλαμάτα, όπως επίσης και για τις απόψεις της δημοτικής αρχής -αλλά και των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου- επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

Ας σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα, ο περιφερειάρχης είχε σχετική έγγραφη ενημέρωση και από την πλευρά του Δήμου Μεσσήνης.

“Δεν εμπλέκομαι στην τριβή που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο έργο” σημείωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης, που πρόσθεσε:

“Είναι γνωστές από το παρελθόν οι απόψεις μου, καθώς εκτιμώ ότι το καλύτερο είναι η νότια ή η αποκαλούμενη παραλιακή χάραξη. Ωστόσο, ποτέ δεν είμαι της λογικής ‘ή όλα ή τίποτα’” τόνισε ο Π. Νίκας”.