Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 20:53

Αίτημα συζήτησης για τα πυρηνελαιουργεία και τις αποφάσεις του περιφερειάρχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ 
Αν και στην προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, ήταν απόλυτος, σημειώνοντας, μετά από αίτημα της Ντίνας Νικολάκου να συζητηθεί το θέμα των πυρηνελαιουργείων, ότι όσα δεν τηρούν τους όρους λειτουργίας θα κλείσουν, ο Θανάσης Πετράκος επανέρχεται να ζητά να μπει θέμα στην ερχόμενη συνεδρίαση του Σώματος, την Τετάρτη…

“Το θέμα αυτό είναι υπερεπείγον λόγω της έναρξης της ελαιοσυγκομιδής”, τονίζει ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος, σε αίτησή του προς τον περιφερειάρχη και το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Επιπλέον ο Θανάσης Πετράκος ζητά να μπει θέμα συζήτησης για τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού. 

Τέλος ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας τονίζει ότι πρέπει να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σε αυτή ή στην επόμενη συνεδρίαση, η έκθεση των ορκωτών λογιστών για την αναπτυξιακή εταιρία “Πελοπόννησος Α.Ε.”, τονίζοντας μάλιστα ότι “δεν είναι

δυνατόν για το θέμα αυτό να γίνεται «ανταλλαγή πυρών» μεταξύ των κ. Νίκα και Τατούλη σε κάθε συνεδρίαση και το θέμα να μην έρχεται προς συζήτηση”.