Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 01:03

Νίκας για Χαρίτση: Εκτιμώ τη συνολική συνδρομή του προς το θεσμό της αυτοδιοίκησης

Αν και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, είναι από τους υπέρμαχους του ξηλώματος της μεταρρύθμισης στην αυτοδιοίκηση, την οποία σχεδίασε ο ΣΥΡΙΖΑ και την οποία στήριξε ο Αλέξης Χαρίτσης ως υπουργός Εσωτερικών, σε συνάντηση που είχε χθες μαζί του, στο γραφείο του στην Τρίπολη, ο κ. Νίκας υπογράμμισε την εκτίμησή του “για τη συνολική συνδρομή του Αλέξη Χαρίτση προς τον θεσμό της αυτοδιοίκησης”...

Ειδικότερα για τη συνάντηση Νίκα Χαρίτση στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από την Περιφέρεια εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: “Συνάντηση είχε στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον βουλευτή Μεσσηνίας -και τ. Υπουργό- Αλέξη Χαρίτση.

Στη μακρά συζήτηση που διημείφθη, έγινε ενημέρωση από την πλευρά του περιφερειάρχη για γενικότερα θέματα της Περιφέρειας, όπως το φυσικό αέριο, η επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου, κι ακόμα ζητήματα περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Συζητήθηκαν επίσης και θέματα της Μεσσηνίας, την οποία ο τ. υπουργός εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο.

“Ο Αλ. Χαρίτσης είναι αποδεδειγμένα φίλος της αυτοδιοίκησης προς δημάρχους και περιφερειάρχες διαφορετικών πολιτικών αποκλίσεων. Εχει σταθεί αρωγός σε πολλούς, μεταξύ των οποίων και εμού όταν ήμουν δήμαρχος Καλαμάτας και γι’ αυτό θα ήθελα -και δημόσια- να εκφράσω για μία ακόμα φορά τις ευχαριστίες μου, αλλά και την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό του, για τη συνολική συνδρομή του προς τον θεσμό της αυτοδιοίκησης” σημείωσε ο περιφερειάρχης μετά τη συνάντηση”.