Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 16:37

Παράταση μέχρι τις 18 Νοέμβρη για τη μη επιστρεπτέα επιχορήγηση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 
Παρατείνεται από τις 3 Νοέμβρη στις 18 του άλλου μήνα η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων μη επιστρεπτέας επιχορήγησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που έχουν έδρα στα όρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  
Είναι το πρόγραμμα που καλύπτει με δημόσια χρηματοδότηση Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης κατά το έτος 2019, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τα 40.000,00 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την παράταση και την τροποποίηση της πρόσκλησης, στη σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: “Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος όσον αφορά τη δράση «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014- 2020» , η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποφάσισε την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων, έως και την 18-11-2020 (ώρα 15:00).

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν και τροποποιήσεις - αποσαφηνίσεις στην πρόσκληση της δράσης, όπως: 

  • Προσθήκη των Ναυτικών Εταιρειών και Συμπλοιοκτησιών, ως επιλέξιμες μορφές επιχειρήσεων 
  • Τροποποιήσεις – βελτιώσεις σημείων της Προκήρυξης, με σκοπό την διευκόλυνση των δυνητικά δικαιούχων

Αναλυτικές πληροφορίες:  

  • Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου 

            Τηλ: 2713601380, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

  • Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

     Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων 

            Τ: 2610622711 - Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

  • Περιφερειακά Γραφεία Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων:

Επιμελητήριο Αργολίδας  Τ: 2751067216     E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Επιμελητήριο Αρκαδίας    Τ: 2710227141     E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Επιμελητήριο Κορινθίας   Τ: 2741024464     E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Επιμελητήριο Λακωνίας   Τ: 2733022279     E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Επιμελητήριο Μεσσηνίας Τ: 2721062200    E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.”.