Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 12:26

Από τον παλιό δρόμο το ταξίδι προς Αθήνα στο τμήμα-Τσακώνα Παραδείσια

Κόμβος Τσακώνας

Κόμβος Τσακώνας

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
Λόγω εργασιών συντήρησης στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Τσακώνας-Παραδεισίων και στη γέφυρα, από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή το ταξίδι (για όσους μπορούν ταξιδέψουν!) προς Αθήνα θα γίνεται από τον παλιό δρόμο. Αντίθετα, προς Καλαμάτα η κυκλοφορία θα είναι ελεύθερη…

Σχετικά από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου “ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 210,0 (Α.Κ. Τσακώνας) και 198,3 (Α.Κ. Παραδεισίων με κατεύθυνση προς Αθήνα) και ειδικότερα:

 Από τη Δευτέρα (16.11.2020) έως και την Παρασκευή (20.11.2020) λόγω αποκλεισμού του ανωτέρω τμήματος η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα επιτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας-Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν”.