Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 21:00

«Σούπερ αισιόδοξος» ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης για το Παραδείσια - Τσακώνα

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ 
ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Όταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης δηλώνει «σούπερ αισιόδοξος» για την απόφαση που θα πάρει το Ελεγκτικό Συνέδριο, όσον αφορά το άνοιγμα του τμήματος Παραδεισίων - Τσακώνας, τότε μάλλον οι δικαστές έχουν λάβει το μήνυμα από την πολιτική ηγεσία…

Ο γενικός γραμματέας, Νικόλαος Κανελλόπουλος, που κατάγεται από την Κυπαρισσία, επισκέφθηκε σήμερα τον αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Αλευρά, μετά τη συμμετοχή του, ως εκπροσώπου της κυβέρνησης, στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Αλευράς μετά τη συνάντηση, τόνισε πως ο «ο γενικός γραμματέας είναι σούπερ αισιόδοξος ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα είναι θετική, ώστε ο δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία».
Επιπλέον, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα σημειώνεται για το ίδιο θέμα: «Ο Γενικός Γραμματέας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορά στη συμπληρωματική σύμβαση της παράκαμψης του δρόμου Παραδείσια - Τσακώνα θα είναι θετική. Κλείνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε η αισιοδοξία του Γενικού Γραμματέα να πραγματοποιηθεί και τον κάλεσε τα Χριστούγεννα, μαζί με τους επισκέπτες και τους ετεροδημότες Μεσσήνιους, να τα περάσουν στη Μεσσηνία περνώντας από τον καινούριο δρόμο με ασφάλεια».
Πάντως, ο κ. Αλευράς παρατήρησε ότι ακόμη και αν δεν είναι θετική η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Περιφέρεια έχει έτοιμες λύσεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος.
Επιπλέον, στη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα, ο κ. Αλευράς «έθεσε το θέμα χωροθέτησης των φυλακών, καθώς και θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Νομού μας και αντάλλαξαν απόψεις».
Στ.Μ.