Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 19:03

Τηλεδιάσκεψη αύριο με τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα για την κατάσταση της οικονομίας στην Πελοπόννησο

Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης της Πελοποννήσου, των παραγωγικών φορέων της περιοχής και με τους βουλευτές θα έχει αύριο, Πέμπτη 8 Απρίλη 2021, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Θέμα της τηλεδιάσκεψης “Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε περιφερειακό επίπεδο”...

Όπως σημειώνει το υπουργείο Οικονομικών, ο οποίος έχει ανοίξει έναν κύκλο τηλεδιασκέψεων με τις τοπικές κοινωνίες των 13 Περιφερειών της χώρας. Επισημαίνει το υπουργείο ότι “αναγνωρίζει τον καίριο ρόλο που διαδραματίζουν οι τοπικές κοινωνίες στην κοινωνική συνοχή και οικονομική σταθερότητα της χώρας μας, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και προσπαθεί, με έγκαιρα, στοχευμένα, αποτελεσματικά και κοινωνικά δίκαια μέτρα, να τις στηρίξει στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Υπό αυτό το πρίσμα, η σειρά τηλεδιασκέψεων με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, έχει στόχο την επικοινωνία, τη διάδραση, την ώσμωση ιδεών και γενικότερα τον εποικοδομητικό διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας. Στην αυριανή τηλεδιάσκεψη θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της, τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προσφέροντας, παράλληλα, τη δυνατότητα στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων να εκφράσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους γύρω από κρίσιμα ζητήματα της οικονομίας”.