Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 07:22

Ο περιφερειάρχης προσκάλεσε τον πρωθυπουργό στην Τρίπολη - Θα έρθει τον Ιούλιο

Τον Ιούλιο θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από πρόσκληση του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα. Η περιφέρειακή αρχή ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός θα δώσει στην Τρίπολη συνέντευξη και θα απαντήσει για τα ζητήματα που αφορούν την Πελοπόννησο…

Πιο συγκεκριμένα η περιφερειακή αρχή ανακοίνωσε: “Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτεται τον ερχόμενο Ιούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε συνέντευξη στην Τρίπολη θα προβεί σε εξαγγελίες και θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που την αφορούν.

Αυτό γνωστοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που ο πρωθυπουργός είχε νωρίτερα σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου, στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος του απηύθυνε την σχετική πρόσκληση.

Ο περιφερειάρχης είχε τη δυνατότητα, στη διάρκεια της συνάντησης, να θέσει στον πρωθυπουργό όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων υποδομές, ανάπτυξη και περιβάλλον, ενώ υπέβαλε και υπόμνημα με εισηγήσεις με τις προτεραιότητες της περιφερειακής Αρχής”.