Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 11:47

Ανοίγει και πάλι το δημόσιο ΚΤΕΟ με εντολή τρόικας λόγω απώλειας εσόδων!

ΕΚΘΕΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Θα ξανανοίξει - με εντολή της τρόικας μάλιστα - τις επόμενες ημέρες το δημόσιο ΚΤΕΟ του Νομού στη Μεσσήνη, μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και υπάλληλος στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών, Δημήτρης Φαββατάς…

Για την ακρίβεια, θα ανοίξουν όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ της χώρας, γιατί από την ημέρα που έκλεισαν, πριν από τρεις μήνες περίπου, τα δημόσια έσοδα είναι μειωμένα κατά 60.000.000 ευρώ περίπου. Μόνο το ΚΤΕΟ της Μεσσηνίας είχε έσοδα ύψους 90.000 ευρώ περίπου το τρίμηνο.
Η τρόικα λοιπόν θεώρησε αδικαιολόγητο το ότι έκλεισαν τα δημόσια ΚΤΕΟ και το δημόσιο ταμείο στερείται ένα σημαντικό έσοδο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.
Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Φαββατάς, που είναι και δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμάτα, έχει επανειλημμένως καταγγείλει την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των δημοσίων ΚΤΕΟ, τονίζοντας ότι πρόκειται για ενέργεια που ευνοεί ωμά τις αντίστοιχες ιδιωτικές επιχειρήσεις, ενώ βλάπτει τις προσπάθειες της χώρας για την αύξηση των δημοσίων εσόδων.
Στ.Μ.