Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 15:27

Απειλή παραιτήσεων αν η Ν.Δ. ανακοινώσει στήριξη Πέτρου Τατούλη

Απειλή παραιτήσεων αν η Ν.Δ. ανακοινώσει στήριξη Πέτρου Τατούλη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σοβαρές αντιδράσεις σε στελέχη αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί η σχεδόν σίγουρη στήριξη του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, γι’ αυτό σε νέα σύσκεψη που έγινε το πρωί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού, έπεσαν στο τραπέζι και άλλα ονόματα, όπως του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου!...

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Kalamata Journal», στελέχη του κόμματος από την Πελοπόννησο αλλά και βουλευτές, διεμήνυσαν στη Νέα Δημοκρατία ότι αν ανακοινωθεί στήριξη στον Πέτρο Τατούλη, όχι μόνο δεν θα τον στηρίξουν αλλά θα γίνουν και παραιτήσεις από το κόμμα!
Ωστόσο η Νέα Δημοκρατία δυσκολεύεται να βρει πρόσωπο με τις ίδιες πιθανότητες νίκης με αυτές που συγκεντρώνει ο Πέτρος Τατούλης. Στο τραπέζι όμως της Ν.Δ. έπεσαν σήμερα καινούργιες προτάσεις και ανάμεσα στα άλλα ονόματα συζητήθηκε αυτό του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος πάντως θεωρείται βέβαιο ότι θα αρνηθεί να μετακινηθεί από το Δήμο του.
Ο λόγος που στελέχη και βουλευτές τάσσονται κατά της υποψηφιότητας Πέτρου Τατούλη, είναι προφανώς η στάση του επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή. Τονίζουν δε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να την πατήσει όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζει για περιφερειάρχη τον Οδυσσέα Βουδούρη, πολιτικό που όχι μόνο έχει ψηφίσει το μνημόνιο αλλά έχει έρθει και σε προσωπική σύγκρουση με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κοντολογίς, τα στελέχη και οι βουλευτές της Ν.Δ. σημειώνουν ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν σήμερα τον Πέτρο Τατούλη, με τον οποίο μέχρι χθες είχαν σοβαρή πολιτική αντιπαλότητα.
Στ.Μ.