Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 01:17

Μέθοδος-Νικολάκου: «Παραιτηθείτε όλοι σας διότι… χανόμαστε!»

Μέθοδος-Νικολάκου: «Παραιτηθείτε όλοι σας διότι… χανόμαστε!»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
Ως απάντηση στην προτροπή της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου να παραιτηθεί ο Οδυσσέας Βουδούρης από βουλευτής και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την αναμενόμενη παραίτηση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργου Πουλουκέφαλου και το…

…κάλεσμα παραίτησης αντιπεριφερειαρχών που δεν στηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη, από το γραφείο του υποψήφιου περιφερειάρχη Οδυσσέα Βουδούρη, εκδόθηκε το εξής σχόλιο: «"κ. Βουδούρη παραιτηθείτε, κ. Γόντικα παραιτηθείτε, κκ Πουλά, Πουλοκέφαλε, Δέδε, Αλευρά παραιτηθείτε κλπ.". Αυτή είναι η απάντηση της εναπομένουσας αντιπεριφερειάρχη του κ. Τατούλη στις βαριές κατηγορίες για αδιαφάνεια, αυταρχισμό, ατασθαλίες, υπερσυγκεντρωτισμό.
Είναι βέβαια κατανοητή η πανικόβλητη προτροπή της κ. Νικολάκου, διότι η παραίτηση των όσων θέτουν τα ενοχλητικά ερωτήματα είναι η μόνη περίπτωση να σωθεί η παρούσα Διοίκηση της Περιφέρειας. Δυστυχώς για την κ. Νικολάκου και τον κ. Τατούλη, η απάντηση στην απεγνωσμένη προσδοκία τους θα είναι να παραιτήσει τους ίδιους ο Πελοποννησιακός λαός στις επερχόμενες εκλογές.
Κάθε άλλη απάντηση στην κ. Νικολάκου εκ μέρους μας περιττεύει».