Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 22:10

Για χτύπημα κάτω από τη ζώνη διαμαρτύρεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες

Παναγιώτης Αλευράς και Γιώργος Δέδες Παναγιώτης Αλευράς και Γιώργος Δέδες

ΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ
Θέμα προεκλογικής αντιπαράθεσης αποτέλεσε για τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Γιώργο Δέδε, επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συνεργασίας-Πράξη Ανάπτυξης», με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας τον Παναγιώτη Αλευρά, η ακύρωση του αριθμού του κινητού του τηλεφώνου, την ημέρα μάλιστα της ονομαστικής του εορτής…

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού τονίζονται σχετικά τα εξής: «Σε μία απίστευτη ενέργεια, που ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τη λογική του χτυπήματος κάτω από τη ζώνη, προχώρησε η απερχόμενη περιφερειακή ηγεσία σε βάρος του Γιώργου Δέδε. Σήμερα το πρωί, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου και επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συνεργασίας», η Περιφέρεια ακύρωσε τον αριθμό του κινητού του Γιώργου Δέδε, τον οποίο είχε από την περίοδο που ήταν αντιπεριφερειάρχης. Ο σκοπός σαφής και προφανής. Να μην είναι δυνατό, σε μια ιδιαίτερη μέρα για τον ίδιο, να μπορέσει να δεχτεί τις ευχές και τα μηνύματα των φίλων του.
Για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις πρέπει να διευκρινιστεί ότι την επομένη της παραίτησής του από τη θέση του γεωγραφικού αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Δέδες επικοινώνησε με τις οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και ζήτησε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο ίδιος να κρατήσει μεν τον αριθμό (για προφανείς λόγους), αλλά να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό της Περιφέρειας. 
Σημειώνεται, επιπλέον, πως ενώ ο λογαριασμός του ίδιου του Περιφερειάρχη και μερικών εκ των στενών συνεργατών του έχει εκκρεμείς οφειλές χιλιάδων ευρώ, ο κ. Δέδες έχει πληρώσει, μέχρι και τον τελευταίο λογαριασμό, χωρίς να αφήσει υπόλοιπο.
Πρόκειται για μια ενέργεια δηλωτική της μικρότητας που χαρακτηρίζει τα στελέχη της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας και ευτελίζει απολύτως το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης, μεταφέροντας το μικρόβιο της παραπολιτικής και της μικροπολιτικής στη σφαίρα της ιδιωτικής ζωής. Αποδεικνύει δε τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η απερχόμενη περιφερειακή ηγεσία, εφ’ όσον μετέρχεται τέτοιων τεχνασμάτων για να ανακόψει την αυξανόμενη δυναμική του Γιώργου Δέδε προσωπικά, αλλά και όλης της Πελοποννησιακής Συνεργασίας. Αν θεωρεί ότι μπορεί να το επιτύχει με τέτοιες μικρότητες, πλανάται πλάνην οικτράν.
Ζητούμε συγνώμη από όλους όσοι επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας και δεν τα κατάφεραν εξ αιτίας της απίστευτης αυτής ενέργειας».