Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 16:21

Η επιδότηση από αύριο στους λογαριασμούς των παραγωγών

Η επιδότηση από αύριο στους λογαριασμούς των παραγωγών

«ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΘΗΝΑ ΤΟ ΛΑΔΙ»!
Αύριο, Τετάρτη, θα βρίσκονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα της ενιαίας ενίσχυσης και ειδικότερα η εξόφληση της περιόδου 2010-2011. Ο αντιπεριφερειάρχης, Παναγιώτης Αλευράς, κάλεσε τους ελαιοπαραγωγούς, τώρα που θα πάρουν την οικονομική ανάσα της επιδότησης, να κρατήσουν το λάδι τους για να προκαλέσουν την άνοδο της τιμής παραγωγού.

Ο κ. Αλευράς δήλωσε το μεσημέρι ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με στέλεχος του γραφείου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο επιβεβαίωσε ότι οι λογαριασμοί των δικαιούχων πιστώνονται σήμερα και εκτός απροόπτου από αύριο θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις. 
Ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η καταβολή της εξόφλησης της επιδότησης γίνεται έγκαιρα, σημειώνοντας ότι αυτό θα συμβάλει ώστε να διορθωθούν και οι τιμές του ελαιολάδου, εφόσον οι παραγωγοί κάνουν κράτει και δεν πουλήσουν φθηνά. Τόνισε δε ότι είναι πρωτοφανές και απαράδεκτο το ελαιόλαδο της Μεσσηνίας να πωλείται φθηνότερα από το ισπανικό λάδι!
Στ.Μ.