Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 12:20

Σεμινάριο για την ορθή χρήση γεωργικών φαρμάκων

Σεμινάριο για την ορθή χρήση γεωργικών φαρμάκων

ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
Συνάντηση κατάρτισης στην ορθή χρήση γεωργικών φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, Τμήμα Ελαίας Καλαμάτας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου στον οδό Λακωνικής 87, από τις 9.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι και, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι το πρώτο από μια σειρά δωρεάν μαθήματα κατάρτισης στην ορθή χρήση γεωργικών φαρμάκων...

"Στο χώρο θα διατίθενται αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης Ο.Χ.Γ.Φ. που θα πραγματοποιηθούν στο Ινστιτούτο Ελαίας Καλαμάτας, χωρίς καμία επιβάρυνση, αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα των εξετάσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το παράβολο των 25 ευρώ, που απαιτείται και δεν έχει καμία σχέση με τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το προμηθευτούν από τα καταστήματα των τραπεζών, αναφέροντας ότι πρόκειται για παράβολο του ΥΠ.Α.Α.Τ. για την Ορθή Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων. Αναλυτικές πληροφορίες θα δίνονται από το προσωπικό του Ινστιτούτου και τους εκπαιδευτές γεωτεχνικούς".