Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 11:23

Με τη Γαλάζια Νύχτα εγκαινιάστηκε η θερινή περίοδος στην Παραλία της Καλαμάτας

Με τη Γαλάζια Νύχτα εγκαινιάστηκε η θερινή περίοδος στην Παραλία της Καλαμάτας

“ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ” 
Ο καιρός, που δεν ήταν κακός αλλά με τις… ιδιοτροπίες του τις προηγούμενες ημέρες δεν βοήθησε για μια καλή ...προθέρμανση της ατμόσφαιρας, ήταν φαίνεται η αιτία που χθες το βράδυ στην Παραλία και στη Γαλάζια Νύχτα δεν σημειώθηκε κοσμοπλημμύρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν λίγος ο κόσμος που κυκλοφόρησε. Πάντως όσοι πήγαν στη Γαλάζια Νύχτα είχαν πολλές ευκαιρίες και επιλογές για να περάσουν ένα ωραίο και διασκεδαστικό βράδυ. Η Παραλία της Καλαμάτας χθες το βράδυ ήταν εξέδρα συναυλιών από διάφορα μουσικά σχήματα, ήταν πίστα χορευτών σχολών χορού της πόλης, ήταν στούντιο εκπομπών ραδιοφωνικών σταθμών και φυσικά η πλαζ της πόλης υποδέχτηκε βραδιάτικα πολύ κόσμο, ιδιαίτερα νέους, που έκαναν το νυχτερινό τους μπάνιο…

“Εμείς θέλουμε τον κόσμο στην Παραλία”, τόνισε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, εννοώντας ότι ένα από τα μέσα για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός είναι η διοργάνωση της Γαλάζιας Νύχτας. Ευχήθηκε το φετινό καλοκαίρι για την Καλαμάτα να είναι το πιο δυνατό από κάθε άλλη χρονιά και να διαρκέσει εάν είναι δυνατόν μέχρι και τον Οκτώβρη. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μουσικά σχήματα, τις σχολές χορού και όλους όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, σημειώνοντας ότι όλα έγιναν “σχεδόν δωρεάν, χωρίς κόστος και φέραν μια ανάσα οικονομική στην παραλιακή ζώνη”. Τέλος, έδωσε και πάλι τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρη Βεργόπουλο “για την προσπάθεια που έχει καταβάλει σε οργανωτικό επίπεδο”.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Δημήτρης Βεργόπουλος, σημείωσε ότι η προσέλευση του κόσμου στις εκδηλώσεις “σηματοδοτεί ένα δυνατό καλοκαίρι και θέλω να ελπίζω ότι πραγματικά η καλοκαιρινή περίοδος θα είναι για την Καλαμάτα ξεχωριστή. Η πόλη μας διαθέτει την πανέμορφη παραλία, πολύ καλές τιμές, εξαιρετική φιλοξενία και προσκαλούμε με αυτή την ευκαιρία όλους τους συμπολίτες μας απ’ όλη την Ελλάδα να επισκεφτούν την Καλαμάτα”.

Στ.Μ.