Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 11:23

Βραβείο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αποδοτική τουριστική στρατηγική της

Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ 
Με λεκτικούς επαίνους για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την επιμονή της περιφερειακής αρχής στη στρατηγική της για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, απονεμήθηκε στον περιφερειάρχη, από την πρώην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, το βραβείο Best Greek Hospitality Region, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων Greek Hospitality Awards 2019…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, “ως η πιο φιλόξενη Περιφέρεια με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τουρισμό τιμήθηκε στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη η Πελοπόννησος, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια απονομής των βραβείων Greek Hospitality Awards 2019.  Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Τατούλη η Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και πρώην Υπουργός Τουρισμού (2012-2015) κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Κατά την παρουσίαση του βραβείου ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Είναι εντυπωσιακό το νούμερο για αύξηση της συνδεσιμότητας του αεροδρομίου της Καλαμάτας μεγαλύτερη από 1700%. Βραβεύουμε σήμερα τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την αφοσίωσή του από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του στην Πελοπόννησο στις συνδυασμένες ενέργειες που έφεραν σημαντική τουριστική ανάπτυξη  στην Περιφέρεια του, ενώ αντιμετώπισε με επιτυχία την οικονομική κρίση, με πρόσφατη την ίδρυση Τράπεζας, ενώ αντιμετώπισε και την μιζέρια με ανάληψη πρωτοβουλιών και επένδυση στην εξωστρέφεια»”.

Η Περιφέρεια σημειώνει ακόμη ότι “ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40. Επίσης βραβεύονται άτομα που έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας”.