Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 00:13

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για στελέχη και επαγγελματίες του τουρισμού στην Καλαμάτα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 
Με σκοπό την ανάδειξη των ηγετών στον τομέα του τουρισμού, θα λειτουργήσει στην Καλαμάτα μεταπτυχιακό πρόγραμμα για στελέχη και επαγγελματίες του τουρισμού. Είναι πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου (ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων). Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο 2019…

Όπως σημειώνεται στη σχετική αναγγελία των διοργανωτών του μεταπτυχιακού προγράμματος, “μετά από την επιτυχημένη υλοποίηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα, Αθήνα, Ηράκλειο και Κόρινθο, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιόνιων Νήσων ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος στην Καλαμάτα με ημερομηνία έναρξης την 1η Νοεμβρίου 2019.   

Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ). 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη των ηγετών στο χώρο του Τουρισμού και στη δημιουργία της επόμενης γενιάς στελεχών Τουρισμού υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου. 

Είναι ιδανικό για πολυάσχολα στελέχη και επαγγελματίες του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, μιας και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν ένα Μεταπτυχιακό, πλήρως προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους, χωρίς να μετακινηθούν από τον τόπο διαμονής τους!  

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρεις κύκλους που περιλαμβάνουν συνολικά δεκατέσσερις (14) ενότητες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί να καλύψουν το σύνολο των εξειδικευμένων αναγκών κατάρτισης και ανάπτυξης του σύγχρονου στελέχους των Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Μονάδων. 

Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 13 μήνες (336 ώρες) και υλοποιείται δύο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν πραγματοποιούνται μαθήματα κατά την περίοδο αιχμής (high season). 

Οι εισηγητές του Προγράμματος συνδυάζουν πλούσια εκπαιδευτική διαδρομή και εξειδίκευση στον Τουρισμό με επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία σε Τουριστικές επιχειρήσεις, καθιστώντας το Πρόγραμμα μοναδικό στην παροχή εξειδικευμένων και σύγχρονων γνώσεων σε στελέχη του Τουρισμού στην περιοχή δράσης τους. 

Το κόστος του Προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

  ΕΕΔΕ – Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας |Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 26 222 Πάτρα | 2610-318573, 2610 336 352 | κ. Άντυ Γαρδίκη| Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.eede.gr 

  Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιόνιων Νήσων | Ηροδότου 6 & Κανάρη, Καλαμάτα | 27210 24174| κ. Τάνια Ζωγραφάκη | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.