Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 22:09

Στην Κρητική εταιρία Chnaris η διαχείριση του Elite City Resort

Στην Κρητική εταιρία Chnaris η διαχείριση του Elite City Resort

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΠΑΝ. ΚΛΕΙΔΩΝΑΣ 
Την ανάθεση της διαχείρισης του Elite City Resort στην Κρητική εταιρία Chnaris Hotel Management, Development & Consulting επισημοποίησαν, σε συνέντευξη Τύπου, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Νικήτας Κάρτσωνας και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Ζαχαρίας Χνάρης. Όπως τόνισε ο δεύτερος, η εταιρία του ήρθε για να προσθέσει και όχι να χαλάσει κάτι στο Elite City Resort και ειδικότερα είπε ότι σκοπός είναι να ανέβει η ξενοδοχειακή μονάδα στο επίπεδο των 5 αστέρων, να ανέβουν οι τιμές παραμονής, να βελτιωθεί η πληρότητα τους χειμερινούς μήνες, με ξένους κυρίως επισκέπτες και να βελτιστοποιηθούν τα κέρδη του ξενοδοχείου. Είπε επίσης ότι εξετάζεται η συνεργασία της εταιρίας του και με άλλα ξενοδοχεία στη Μεσσηνία. Ο Νικήτας Κάρτσωνας τόνισε ότι επιδίωξη είναι να συνεχιστεί η λειτουργία του Elite City Resort όλο το χρόνο, ενώ, σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις των Σωματείων των εργαζομένων στον τουρισμό για απολύσεις, υποστήριξε ότι άλλο είναι η απόλυση και άλλο η λήξη των συμβάσεων όσων εργάζονταν για συγκεκριμένη χρονική περίοδο…


Γιάννης Γιαννέλος, Ζαχαρίας Χνάρης, Νικήτας Κάρτσωνας, Παναγιώτης Κλείδωνας, Δημήτρης Καμπούρης

Παρουσιάστηκε επίσης ο νέος διευθυντής του Elite City Resort, που είναι ο Παναγιώτης Κλείδωνας, Καλαματιανός, συνεργάτης του Ζαχαρία Χνάρη, ο οποίος έρχεται από το “Elounda Beach”. Επιπλέον ο Νικήτας Κάρτσωνας παρουσίασε τον επιστημονικό του συνεργάτη Δημήτρη Καμπούρη, ο οποίος έχει αναλάβει το στρατηγικό σχεδιασμό για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Elite City Resort. 

“Νέες συνεργασίες, νέες ιδέες, νέοι στόχοι. Αλλά ίδια σταθερή αφοσίωση και αγάπη για την πόλη της Καλαμάτας και τους ανθρώπους της. Χωρίς αλλαγή ιδιοκτησίας αλλά με όραμα που κυρίαρχα εμπεριέχει την προβολή και την ανάπτυξη του τόπου”, σημείωσε κατά την τοποθέτησή του ο Νικήτας Κάρτσωνας. 

Ειδικότερα για την ανάθεση της διαχείρισης του Elite City Resort σε εταιρία ο Νικήτας Κάρτσωνας είπε: “Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και του στρατηγικού σχεδιασμού το Elite City Resort προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρία Chnaris, από την Κρήτη, προκειμένου να διευρύνει τις πωλήσεις της, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η εταιρία και το Know how που έχει στη λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων, με απώτερο σκοπό τη βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες που τιμούν την περιοχή μας και το ξενοδοχείο να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις”. 

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΝΑΡΗΣ

“Ήρθαμε για να προσφέρουμε υπηρεσίες, να μεγαλώσουμε το όνομα του ξενοδοχείου, να το κάνουμε πιο τρανό στην αγορά, να φέρουμε στη Μεσσηνία νέες συνεργασίες. Με αυτό τον τρόπο να αναπτύξουμε την ποιότητα του ξενοδοχειου, που είναι ήδη καλή, με τελικό αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση των κερδών” σημείωσε από την πλευρά του ο Ζαχαρίας Χνάρης. 

Ζήτησε επίσης την υποστήριξη των Καλαματιανών, των μέσων ενημέρωσης και των φορέων, επιμένοντας ότι η εταιρία του έρχεται για να πάει πιο ψηλά το Elite City Resort, ενώ τόνισε ότι η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου δεν αλλάζει, σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό που άκουσε σε ταξί στην Καλαμάτα, ότι το ξενοδοχείο το αγόρασαν Κινέζοι. 

Ακόμη ο Ζαχαρίας Χνάρης ανέφερε ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάρα πολύ καλό, χρειάζεται όμως εκπαίδευσης “για να φτάσει το ανώτερο επίπεδο, σε πεντάστερο, με άλλες τιμές και να μεγιστοποιηθεί το κέρδος”. 

Επίσης σημείωσε ότι το ξενοδοχείο θα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, ότι υπάρχει τριετές σχέδιο που μεταξύ άλλων προβλέπει τη βελτίωση της πληρότητας τους χειμερινούς μήνες και πως η εταιρία του θα αξιοποιήσει συνεργασίες για την προσέλκυση Ιταλών, Γερμανών και Ολλανδών τουριστών. 

Τέλος ο Ζαχαρίας Χνάρης ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Μεσσηνία που έχουν απευθυνθεί στην εταιρία του για συνεργασία. 

Σε ό,τι αφορά τις απολύσεις, ο Νικήτας Κάρτσωνας είπε ότι στα “τέλη Οκτωβρίου έληξαν συμβάσεις και δεν ήταν λίγες. Το καλοκαίρι φτάσαμε να έχουμε γύρω στα 140-150 άτομα, ο όγκος των λήξεων των συμβάσεων των εποχιακών ήταν μεγάλος. Άλλο λήξη και άλλο απόλυση”. 

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο συνεργάτης του Ζαχαρία Χνάρη, Γιάννης Γιαννέλος, που όπως ανέφερε ο διαχειριστής του Elite City Resort, είναι πρώτος ξάδελφος του Νικήτα Κάρτσωνα και ο “κουμπάρος του γάμου”. 

Στ.Μ.