Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 09:06

Ένωση Ξενοδόχων-City Hospital: Ενισχύουν τη φήμη της Μεσσηνίας ως υγειονομικά ασφαλούς προορισμού

Τη συνεργασία τους επισημοποίησαν χθες η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας και το City Hospital, σε ο,τι αφορά την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων για το νέο κορονοϊό. Όπως τονίστηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Elite City Resort, μέσα από αυτή τη συνεργασία ενισχύεται η φήμη της Μεσσηνίας ως ασφαλούς υγιειονομικά τουριστικού προορισμού και μεγαλώνει η αξία του τουριστικού της προϊόντος…

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρης Καραλής, ευχαρίστησε θερμά το City Hospital, τονίζοντας μάλιστα ότι πολλές από τις υπηρεσίες που θα προσφέρει προς την Ένωση Ξενοδόχων θα είναι δωρεάν.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του City Hospital, Γιάννης Τασσιόπουλος, τόνισε ότι το νοσοκομείο είναι έτοιμο να προσφέρει ιατρική βοήθεια σε κάθε επισκέπτη,  σε κάθε εργαζόμενο και σε κάθε ιδιοκτήτη από τον τουριστικό κλάδο της Μεσσηνίας. Ανέφερε ότι πρόκειται για μια συνεργασία που δίνει μεγαλύτερη αξία στο τουριστικό προϊόν της Μεσσηνίας και ακόμη σημείωσε ότι το City Hospital έρχεται να συμπληρώσει κάτι που έλειπε από το νομό αλλά το ζητούν οι tour operator, την ύπαρξη δηλαδή, πέραν του δημόσιου νοσοκομείου, και του ιδιωτικού τομέα στη νοσοκομειακή περίθαλψη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου, που χαιρέτησε τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων με το City Hospital, αναφέρθηκε στις μεγάλες επενδύσεις που έχει κάνει η Περιφέρεια για την αναβάθμιση των μονάδων υγείας και τώρα για την κατάρτιση των εργαζομένων στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης, σε ό,τι αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για το νέο κορονοϊό. 

Επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους δύο φορείς για τη συνεργασία τους, ανήγγειλε και άλλες δράσεις συνεργασίας με το City Hospital, ενώ τόνισε ότι η συνεργασία αποτελεί προϋπόθεση ώστε η περιοχή μας να ξαναβρεθεί στην αναπτυξιακή τροχιά στην οποία είχε μπει μέχρι να εκδηλωθεί η πανδημία του νέου κορονοϊού. 

Ακολούθησε ομιλία του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων, Δημήτρη Καραλή, για τον τουρισμό στη Μεσσηνία και τις προοπτικές του μέσα στις νέες συνθήκες που επέβαλε ο κορονοϊός. 

Για την ομιλία του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων θα ακολουθήσει άρθρο στη συνέχεια. 

Στ.Μ.