Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 16:11

Φιλολογικό Σπουδαστήριο "Θεωρητική Σκέψη"

 

 

Το Φιλολογικό Σπουδαστήριο «ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ» ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996 και μέχρι σήμερα προσφέρει υπηρεσίες στη διδασκαλία όλων των φιλολογικών μαθημάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γυμνασίου και Λυκείου.

Στην εικοσαετή πορεία μας έχουμε καταφέρει να καταξιωθούμε στο χώρο της Φροντιστηριακής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με αποκλειστικό γνώμονα την επαγγελματική υπευθυνότητα και την επιτυχία του μαθητή.

Σήμερα το Φιλολογικό Σπουδαστήριο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του. Στεγάζεται σ’ έναν ισόγειο χώρο στην οδό Ελλησπόντου 5 στο κέντρο της Καλαμάτας.

Διαθέτει δύο αίθουσες διδασκαλίας κλιματιζόμενες και ευρύχωρες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της διδασκαλίας. Τα τμήματα είναι ολιγομελή 2-3 μαθητών, ευέλικτα και ομοιογενή ή ατομικά.

Όλα τα φιλολογικά μαθήματα ΕΚΘΕΣΗ-ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΛΑΤΙΝΙΚΑ διδάσκονται από τον Πάνο Λέλο, καθηγητή Φιλόλογο, πτυχιούχο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τις επιτυχίες που σημειώνουμε κάθε χρόνο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το μεγάλο προτέρημα του σπουδαστηρίου μας είναι οι τιμές, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των καιρών και σύμφωνες με τις οικονομικές δυνατότητες των γονιών.

Τα μαθήματα για το σχολικό έτος 2015-2016 ξεκίνησαν. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

6936790676 (WIND)                        6980290002 (WHAT’S UP)                             27210.24737

και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ευχόμαστε σε όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο, μαθητές-καθηγητές-προσωπικό

 

Καλή Σχολική Χρονιά.