Κυριακή, 03 Ιουνίου 2012 01:37

Συναρπαστικοί αγώνες τριάθλου σήμερα στην Καλαμάτα

Συναρπαστικοί αγώνες τριάθλου σήμερα στην Καλαμάτα

ΚΟΛΥΜΠΙ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΤΡΕΞΙΜΟ
Μια συναρπαστική αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή, στην Καλαμάτα. Πρόκειται για αγώνες τριάθλου που θα γίνουν στην Παραλία, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Οι δεκάδες αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα διανύσουν κολυμπώντας 1,5 χιλιόμετρο, αμέσως μετά θα κάνουν 40 χιλιόμετρα ποδηλασία και τέλος θα τρέξουν 10 χιλιόμετρα!

Για την ασφάλεια των αθλητών, θα χρειαστεί να κλείσει η παραλιακή οδός Ναυαρίνου για μία ώρα, από τις 10 έως τις 11 το πρωί.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το Δήμο Καλαμάτας σε συνεργασία με την εταιρία θεματικού-αθλητικού τουρισμού «ActiveGreece cycling & hiking tours» και με τη συνδρομή πολλών εθελοντικών σωματείων και ομάδων, ενώ ένα διήμερο τριάθλου ετοιμάζεται και για το Σεπτέμβριο. Σκοπός είναι να καθιερωθεί ο αγώνας, δεδομένου ότι η περιοχή της Καλαμάτας είναι ιδανική γι’ αυτό το συναρπαστικό και εξαντλητικό άθλημα.
Σημείο έναρξης του αγώνα θα είναι το ξενοδοχείο «Φιλοξένια», ενώ η στέψη των νικητών θα γίνει στο ίδιο ξενοδοχείο στη 1.30 μετά το μεσημέρι.