Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 12:40

Στην Κυπαρισσία το «μικρό» της Δράμας

Στην Κυπαρισσία ταξιδεύει την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Το διήμερο αφιέρωμα  θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος», ενώ την συνδιοργάνωση έχουν αναλάβει ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης "Η Πρόοδος" και ο Σύλλογος Νέων Κυπαρισσίας...

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή των μικρού μήκους ταινιών, το Φεστιβάλ Δράμας εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα ‘μακρύ ταξίδι’ επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το ‘μικρό’.

Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Κυπαρισσία καθώς και ακόμα 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ‘ταξιδιών’ του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Ώρες Προβολής Ταινιών

ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Παρασκευή (10/05)
09:00 - 11:00 ΔΗΜΟΤΙΚΑ
11:00 - 13:00 ΓΥΜΝΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Παρασκευή (10/05)
09:00 - 11:00 μ.μ.
Σάββατο (11/05)
09:00 - 11:00 μ.μ.

Είσοδος: 3 Ευρώ για μαθητές, 5 Ευρώ για ενήλικες.

Το σύνολο των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου "Φλόγα" (Σύλλογος γονιών - παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια)