Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 19:51

Πληρότητα 100% και καλές τιμές στο πανηγύρι της Μεσσήνης

Πληρότητα 100% και καλές τιμές στο πανηγύρι της Μεσσήνης

ΕΣΟΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 140.000 ΕΥΡΩ
Με πληρότητα 100% έχει ξεκινήσει το μεγάλο Νησιώτικο πανηγύρι, ενώ ο Δήμος Μεσσήνης μείωσε και φέτος το κόστος για την ενοικίαση θέσεων από τους εμπόρους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα προϊόντα τους στους χιλιάδες επισκέπτες σε πολύ καλές τιμές…

Σε δηλώσεις που έκαναν σήμερα ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, και ο πρόεδρος της Επιτροπής του πανηγυριού, αντιδήμαρχος Αναστάσιος Βλαχοδημητρόπουλος, κάλεσαν τον κόσμο της Μεσσηνίας να επισκεφθεί την πόλη και το πανηγύρι, διαβεβαιώνοντας ότι θα βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές.
Ο δήμαρχος τόνισε ότι όλα τα έσοδα του πανηγυριού διατίθενται για την αναβάθμισή του και ειδικότερα επεσήμανε ότι με τα χρήματα που αντλήθηκαν πέρσι έγινε η περίφραξη χώρων, έργο που βελτιώνει τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της μεγάλης αυτής εκδήλωσης.
Ο κ. Βλαχοδημητρόπουλος επεσήμανε ότι πέρσι τα έσοδα ανήλθαν σε 138.000 ευρώ και εκτίμησε ότι και φέτος θα φτάσουν ή μπορεί και να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο ποσό, παρ’ ότι το κόστος των θέσεων έχει μειωθεί κατά 20% περίπου.
Ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε από την πλευρά του ότι τα έσοδα δεν θα μειωθούν παρά τη μείωση του ενοικίου των θέσεων, αφενός επειδή είναι πολύ καλή η πληρότητα και αφετέρου γιατί με την καλή διαπραγμάτευση που έγινε ο Δήμος νοίκιασε έναντι 35.000 ευρώ χώρο για τη λειτουργία λούνα παρκ.
Τέλος, ο δήμαρχος σημείωσε ότι με μέρος των εσόδων του πανηγυριού από τα προηγούμενα χρόνια ετοιμάστηκαν οι μελέτες για το μεγάλο εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο που ετοιμάζει ο Δήμος. Το ποσό που έλειπε για την εκπόνηση των μελετών συμπληρώθηκε από το Ίδρυμα Κωνσταντακόπουλου.
Στ.Μ.