Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 14:22

«Κύριε δήμαρχε ποιος κυβερνά την πόλη;» στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

«Κύριε δήμαρχε ποιος κυβερνά την πόλη;» στην κεντρική  πλατεία Καλαμάτας

ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ
Βαθιά απεγνωσμένος και με θιγμένη την αξιοπρέπειά του, ιδιοκτήτης διαμερίσματος πολυκατοικίας στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας δεν άντεξε και εκδήλωσε τη διαμαρτυρία του για…

…την αβίωτη κατάσταση που αντιμετωπίζει από τη μέρα που ξεκίνησε η λειτουργία καταστήματος σε «κολλητό» παραδοσιακό κτήριο.
«Κύριε δήμαρχε ποιος κυβερνά την πόλη;» γράφει το πανό που κρέμασε στο μπαλκόνι του ο Γιάννης Καντζιλιέρης, το οποίο είναι στη θέα όλων όσων κινούνται στην κεντρική πλατεία και την Αριστομένους.
Πρόκειται για το κατάστημα «Bistroteca», που ξεκίνησε στις αρχές Δεκέμβρη 2012 και στεγάζεται σε παραδοσιακό κτήριο του Δήμου Καλαμάτας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, από την ημέρα που άρχισε να λειτουργεί το μαγαζί βιώνει μια αφόρητη κατάσταση, επικίνδυνη για την υγεία του που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζει προβλήματα.
Προβλήματα που σχετίζονται με το φουγάρο του μαγαζιού, με την ένταση της μουσικής και την ανυπαρξία μόνωσης, με τον εξαερισμό κ.λπ
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος από τις 5 Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει τον αγώνα προκειμένου να βρει το δίκιο του και να αναγκαστεί ο επιχειρηματίας ώστε να τηρήσει όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία, ωστόσο δεν έχει επιτύχει ακόμη τίποτα. Έχει απευθυνθεί εγγράφως στο δήμαρχο Καλαμάτας, στην Πυροσβεστική, στο Τμήμα Καταστημάτων του Δήμου, σε άλλες υπηρεσίες ακόμη και στον εισαγγελέα, ωστόσο αποτέλεσμα ακόμη δεν υπάρχει, γι’ αυτό και προέβη σε αυτού του είδους τη διαμαρτυρία.
Όπως μας είπε πάντως ο κ. Καντζιλιέρης, δεν έχει κανένα προσωπικό θέμα με κανέναν ούτε πολιτικό ούτε επιχειρηματία, αντίθετα τους σέβεται και τους εκτιμά όλους. Ωστόσο, υπογράμμισε, οφείλει να προστατέψει την τιμή και την αξιοπρέπειά της οικογένειάς του και την υγεία του.
Στ.Μ.