Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 21:03

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου για την Πρωτομαγιά

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου για την Πρωτομαγιά

ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, που αρχικά είχε ταχθεί κατά της προκήρυξης απεργίας την Πρωτομαγιά και τώρα τάσσεται υπέρ, καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, Παναγιώτης Κουφαλάκος και Βαγγέλης Λαμπρόπουλος…

Σε ανακοίνωσή τους μιλούν για θράσος και υποκρισία της πλειοψηφίας, ενώ καλούν τους εργαζόμενους στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Σημειώνουν οι Π. Κουφαλάκος και Β. Λαμπρόπουλος: «Συνάδελφοι στην προηγούμενη συνεδρίαση θέσαμε στην ημερήσια διάταξη το ζήτημα να πάρει απόφαση το εργατικό κέντρο Καλαμάτας να προκηρύξει απεργία για την πρωτομαγιά.  Όμως με διάφορα προσχήματα αρνηθήκατε την πρόταση μας για απεργία. Για τη στάση σας αυτή σας καταγγείλαμε με ανακοίνωση μας...
Σήμερα μας καλείτε σε συνεδρίαση για να μας ενημερώσετε για την απεργία της πρωτομαγιάς, μια εβδομάδα πριν από αυτήν και την στιγμή που εμείς ήδη έχουμε εδώ και δέκα μέρες  προγραμματίσει περιοδείες σε χώρους δουλειάς, τις οποίες ήδη πραγματοποιούμε.
Το θράσος σας και η υποκρισίας σας δεν έχουν όρια. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν έχει κανένα πλέον νόημα η συμμετοχή μας σε αυτήν την συνεδρίαση.
Δεν τη θέλατε την απεργία όπως δεν την ήθελε και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Αναγκαστήκατε κάτω από τις πιέσεις των ταξικών συνδικάτων και του ΠΑΜΕ. Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στη συγκέντρωση την Τετάρτη 1η Μάη, στις 10 το πρωί, στην κεντρική πλατεία».