Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 17:32

Με τη Φιλαρμονική, με κεράσματα και με πυροτεχνήματα το καλωσόρισμα του 2017

Με τη Φιλαρμονική, με κεράσματα και με πυροτεχνήματα το καλωσόρισμα του 2017

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Ο Δήμος Καλαμάτας δεν καλωσόρισε, όπως είχε προγραμματίσει, ούτε το 2015 ούτε το 2016, λόγω δυνατών ανέμων και βροχής. Με το 2017 όμως φαίνεται ότι δεν θα επαναληφθεί το ίδιο καθώς η πρόγνωση του καιρού επιτρέπει στο Δήμο να διοργανώσει γιορταστική εκδήλωση για το καλωσόρισμά του. Υπεύθυνη της εκδήλωσης η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Φάρις και όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ηλιόπουλος, η γιορτή θα ξεκινήσει μισή ώρα προτού φύγει το 2016, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της κεντρικής πλατείας…

Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 11:30 το βράδυ, με μουσικές από τη Δημοτική Φιλαρμονική. Ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και με το που θα μπει το 2017 ο ουρανός θα στολιστεί με τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα. Θα ακολουθήσει η προσφορά κερασμάτων στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της πλατείας.
FILARMONIKH-NIKAS-XRISTOYGENNA-30-12-16.jpgΕπιπλέον, ο πρόεδρος της Φάρις σημείωσε ότι το Σάββατο από το πρωί θα γίνονται εκδηλώσεις και δράσεις στην πλατεία, στα σπιτάκια, από Συλλόγους και φορείς του Δήμου.
Σήμερα η Δημοτική Φιλαρμονική βγήκε στην Αριστομένους και έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως επίσης πήγε και στο νέο και στο παλιό Δημαρχείο, όπου απένειμαν στον μαέστρο Κώστα Νικολέα και στους εκτελεστές τα συγχαρητήριά τους ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, αντιδήμαρχοι, άλλα στελέχη του Δήμου και περαστικοί.
Στ.Μ.