Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 18:38

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Κατερίνα Κασιούμη, Παναγιώτης Νίκας, Αναστασία Μπελογιάννη

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
Δυο μέρες απομένουν για την έναρξη του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας (14-23 Ιουλίου) που θα γίνει την Παρασκευή στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου με το Μπαλέτο της Λορένης...

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μίλησε για ένα διεθνές φεστιβάλ μεγάλης διάρκειας, θεσμό για την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ξεκινά μεθαύριο με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Πρόσθεσε δε ότι ο Δήμος κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε η πόλη να έχει την καλύτερη εικόνα για να υποδεχθεί τους επισκέπτες για το Φεστιβάλ.

Η πρόεδρος της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης «Φάρις» Αναστασία Μπελογιάννη, ευχαρίστησε την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κατερίνα Κασιούμη για την άψογη συνεργασία, καθώς και τον Δήμο, τους χορηγούς και τους εθελοντές του Φεστιβάλ.

Τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτισμού και τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα ευχαρίστησε η Κατερίνα Κασιούμη, για τη στήριξή τους σε έναν θεσμό «πραγματικά μοναδικό στην Ελλάδα». Επισήμανε ότι έχει γίνει το καλύτερο από πλευράς διοργάνωσης και κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα απλωθούν τις επόμενες ημέρες στην πόλη, από την Παραλία ως το Κάστρο, με επίκεντρο το Μέγαρο Χορού.

Όσο για την προπώληση των εισιτηρίων, που γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, αλλά και ηλεκτρονικά, σημείωσε ότι πηγαίνει εξαιρετικά καλά.

Μ.Ν.