Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 15:39

Όντρει Χέπμπορν, Γκάρι Κούπερ: “Love in the Afternoon”

Όντρει Χέπμπορν, Γκάρι Κούπερ: “Love in the Afternoon”

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Την υπέροχη Όντρει Χέπμπορν θα έχουν την ευκαιρία να δουν απόψε, στην προβολή της εξαιρετικής ταινίας “Έρωτας το απόγευμα”, όσοι βρεθούν στις 9:30 στο Καφέ Σινέ, στη Δυτική Παραλία. Είναι η καθιερωμένη κάθε Πέμπτη προβολή επιλεγμένων ταινιών από τη Filmhouse//Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας...

Η Αριάν, μια νεαρή μαθήτρια τσέλου, ακούει τυχαία μια συζήτηση μεταξύ του πατέρα της, γνωστού ιδιωτικού ντετέκτιβ του Παρισιού, και ενός μυστηριώδους πελάτη. Όταν ακουει πως θα πυροβολήσουν τον Φρανκ, έναν γνωστό αμερικανό επιχειρηματία, τρέχει να τον προειδοποιήσει. Και έτσι ξεκινά μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, συναισθήματα και έρωτα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Billy Wilder και παίζουν οι Gary Cooper, Audrey Hepburn, Maurice Chevalier.
Είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Wilder και της Hepburn. Πρόκειται για μία διαχρονική ρομαντική κομεντί, που αγαπήθηκε απο κοινό και κριτικούς, καθώς συνδυάζει αρμονικά το ιδιαίτερο σκηνοθετικό στυλ του Wilder με τις αξέχαστες ερμηνείες του καστ.
Η ταινία ήταν υποψήφια για 3 Χρυσές Σφαίρες ( Καλύτερης Κωμωδίας. Καλύτερης Ηθοποιού για την Audrey Hepburn και Καλύτερου Hθοποιού για τον Maurice Chevalier)
21:30 | Καφέ Σινέ (Δυτική Παραλία Καλαμάτας) | Είσοδος 4 ευρώ, ελεύθερη κάτω των 18