Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 12:11

Συναισθήματα αγάπης για τον τόπο στην πίτα της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας

Συναισθήματα αγάπης για τον τόπο στην πίτα της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας

Με αισθήματα αγάπης για τον τόπο καταγωγής, όσο συχνά και αν τον επισκέπτονται, έκοψαν την πίτα τους στην Αθήνα τα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας, πρόεδρος της οποίας είναι ο Παναγιώτης Λούτος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Συλλόγων και Συνδέσμων μελών της Ομοσπονδίας, όπως και εκπρόσωποι Συλλόγων από άλλες περιοχές της Μεσσηνίας, αλλά και της Αρκαδίας. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου…

Η Ομοσπονδία σημειώνει ότι η σχετική θρησκευτική τελετή έγινε από τον Τριφύλιο ιερέα Νικόλαο Αργυρόπουλο, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Αιμιλιανού στο Λόφο Σκουζέ.

Επισημαίνει ότι «παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Γεν. Γραμματέας της Μεσσηνιακής  Αμφικτυονίας Παναγιώτης Μπαζίγος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας Κώστας Καράμπελας, η γενική γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Τριπολιτών Αττικής Ουρανία Αναγνωστοπούλου, ο πρόεδρος της Παμμεσσηνιακής Ένωσης Αθηνών Γιώργος Μουνδρέας,  από τον Σύλλογο Αρφαραίων Αττικής η γενική γραμματέας και η Αντωνία Ρέππα και Αγγελική Αργυράκη αντίστοιχα και από την Μεσσηνιακή Ένωση Βορείων Προαστίων ο αντιπρόεδρος Γιώργος Φωτεινός.

Επίσης παρευρέθηκαν όλοι οι Σύλλογοι της Τριφυλίας που δραστηριοποιούνται στην Αττική και είναι μέλη της Ομοσπονδίας μας.

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε γιορτινό κλίμα, ανταλλάξαμε ευχές και όλα τα προεδρεία των Συλλόγων εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία των Συλλόγων παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με την πανδημία.

Το φλουρί έτυχε στον Στάθη Χαρτάλο πρόεδρο της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής, που κέρδισε μια τριήμερη διαμονή στην Κάρυστο, προσφορά της προέδρου του Συλλόγου Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά»,  Ρούλας Τσατσάκου.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και φίλους καλή χρονιά με υγεία!»