Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 16:49

Εκλογές στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, μήνυμα της ΕΡΑ

Εκλογές στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, μήνυμα της ΕΡΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 
Τη διεκδίκηση για δημοκρατικό, ανθρώπινο και δημόσιο δωρεάν σχολείο, υπογραμμίζει η συνδικαλιστική παράταξη Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς, με την ευκαιρία της αυριανής εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας…

Σε ανακοίνωση της ΕΡΑ σημειώνονται τα εξής: Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Σωματείου "Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας" θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6/6/2018 στις 8:30 π.μ. στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» και θα τελειώσει στην 1:30μμ. Θα ακολουθήσουν οι εκλογές του Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού οργάνου για τους δασκάλους, τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας και τους νηπιαγωγούς που θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο. Τα σχολεία εκείνη την ημέρα θα είναι κλειστά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και ακολούθως στις εκλογές του σωματείου.

Η ΕΡΑ χωρίς να ξεχνά, δε μένει στο χθες, διεκδικεί σταθερά ένα Δημοκρατικό, Ανθρώπινο, και Δωρέαν Δημόσιο Σχολείο, ένα σχολείο με όλους τους αναγκαίους εκπαιδευτικούς που θα συντελεί στην κατάκτηση υψηλού μορφωτικού επιπέδου για όλα τα παιδιά, ένα σχολείο που δε θα αποκλείει κανένα παιδί από την πρόσβαση στα δημόσια αγαθά της παιδείας. Ο δρόμος του αγώνα για Δημοκρατία, για τα Δικαιώματα στην Εργασία, για Παιδεία και Υγεία για όλον το λαό, για ένα καλύτερο και δίκαιο κόσμο δεν έχει γυρισμό”.