Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 13:23

Για παραθαλάσσια πεζοπορία με Φεγγάρι ετοιμάζεται ο ‘Ευκλής’

Για παραθαλάσσια πεζοπορία με Φεγγάρι ετοιμάζεται ο ‘Ευκλής’

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/08
Στο ''Μονοπάτι των Θαλασσοκρίνων'', την παραλιακή πεζοπορία με Πανσέληνο που διοργανώνει για έβδομη χρονιά φέτος η Εθελοντική ομάδα ''Πεζοπορίες με Πανσέληνο'' του Συλλόγου ''Επτάλοφος'' Αθηνών, θα συμμετάσχουν οι πεζοπόροι και οι φίλοι του Συλλόγου Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής''…

Η πεζοπορία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Ηλείας, τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης και τον Δήμο Πηνειού.

Όπως μας ενημερώνει ο Ευκλής, πρόκειται για μία πανέμορφη παραθαλάσσια  διαδρομή, διάρκειας τεσσάρων ωρών, δίπλα από το κύμα με πολλές εναλλαγές, κατάλληλη για όλους.
Όσοι συμμετάσχουν σε αυτήν, «άλλοτε θα περπατάνε πάνω στην άμμο, άλλοτε πάνω στα βότσαλα, άλλοτε πάνω σε βράχια και άλλοτε σε μονοπάτι σε δάσος», σημειώνουν οι διοργανωτές, προσθέτοντας ότι «οι πεζοπόροι, στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής θα βρίσκονται δίπλα στα ανθισμένα Θαλασσοκρίνα, όπου με την δύση του ηλίου, θα τους χαρίσουν το άρωμά τους!»

Σημείο συνάντησης: Την Παρασκευή 16/08, στις 14:00, στα γραφεία του Ευκλή (τέρμα Αριστομένους 56, αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε).

Μετακίνηση: Με λεωφορείο.

Κόστος: 13 ευρώ (φοιτητικό + παιδικό), 15 ευρώ (μέλη) και 17 ευρώ (μη μέλη του συλλόγου).

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου) στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 ή 27210 90627 και 697 425 2234.