Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 20:45

“Παγίδα” αλαζονείας

“Παγίδα” αλαζονείας

Πριν από μία εβδομάδα περίπου συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας και εκεί ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, είπε ότι ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος είναι ο καλύτερος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας που είχε ποτέ ο Δήμος, μετά όμως από εκείνον. Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Βασιλόπουλος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας επί δημαρχοντίας Παναγιώτη Νίκα.

 

Την Δευτέρα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ενώ μιλούσε διακόπηκε από παρέμβαση του Δημήτρη Φαββατά, ο οποίος του είπε ότι δεν τηρεί τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ ως δήμαρχος θα έπρεπε να είναι ο πιο τυπικός στα θέματα λειτουργίας του Σώματος. Τότε ο δήμαρχος γύρισε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Πολίτη και του είπε “να τον αποβάλεις”, να διώξει δηλαδή από τη συνεδρίαση τον Δημήτρη Φαββατά. 

Τέτοιες συστάσεις δεν βοηθούν να κρατιέται το κύρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ψηλά. 

Υπάρχουν κάποιοι που σκέπτονται ότι το 60%, το οποίο πέτυχε ο δήμαρχος στις εκλογές, μπορεί να παρασύρει σε αλαζονικές συμπεριφορές. Θα δείξει αν θα συμβεί κάτι τέτοιο με τον δήμαρχο Καλαμάτας. 

Στ.Μ.