Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 11:20

Ικανοποίηση ‘Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών’ για την ομιλία Τσώνη στο Τρίκορφο

Ικανοποίηση ‘Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών’ για την ομιλία Τσώνη στο Τρίκορφο

Την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου, το Σάββατο, στο Τρίκορφο, όπου μίλησε ο Γιώργος Τσώνης, που διεκδικεί εκ νέου την δημαρχία της Μεσσήνης, εκφράζει ο συνδυασμός «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών»...

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση, δύναμη, αποφασιστικότητα, συμμετοχή από την συγκέντρωση του 2014, υποδέχτηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 οι πολίτες του Τρικόρφου και των γύρω τοπικών χωριών τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσσήνης, κ. Γιώργο Τσώνη, μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού ‘Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης’.

Στην ομιλία του, στις προτάσεις του, στάθηκε σε δυο κυρίαρχα θέματα, τα οποία έτυχαν της αποδοχής, της αγωνίας και του αγώνα των παρευρισκομένων.

Το πρώτο θέμα αφορούσε τις υποδομές, δομές ανάπτυξης του τόπου και οι πολίτες επιδοκίμασαν κατενθουσιασμένοι για ό,τι έκανε και για ό,τι δεσμεύτηκε.

Το δεύτερο θέμα, ίσως και πιο ουσιαστικό για τον υποψήφιο δήμαρχο και τους πολίτες, ήταν οι αναφορές και δεσμεύσεις του Γ. Τσώνη, ότι επενδύει στον πολίτη, στον άνθρωπο, στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες των χωριών, γιατί αυτοί είναι και η ραχοκοκαλιά του δήμου.

Σαφής, ειλικρινής και αληθινός, ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και ίδιοι στην συνείδηση και τον προγραμματισμό του. Ο αγρότης του χωριού, ο συνταξιούχος, ο μαθητής, ο γονιός και όλοι οι άλλοι έχουν ίσες και ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα και σ’ αυτό δεσμεύτηκε για πολίτες ίσης ευκαιρίας, τόσο στα χωριά όσο και στη Μεσσήνη.

Το στοίχημα, το διακύβευμα του Γιώργου Τσώνη, ‘πρώτα ο άνθρωπος’, έγινε αποδεκτό από τους πολίτες του Τρικόρφου κι έτσι στο τέλος, όλοι μαζί με το παρατεταμμένο χειροκρότημά τους, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή.

Οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Τρικόρφου, στην εκδήλωση του Σαββάτου, δεν μίλησαν μόνο, ψήφισαν Γιώργο Τσώνη.

Τέλος , ο Γ. Τσώνης τούς είπε να κλείσουν τα αυτιά τους στις απρέπειες που ακούγονται και χαρακτηριστικά δήλωσε ‘από χθες στην Μεσσήνη έχουμε Aνοιχτή Αγορά (Open Mall) ,αλλά πάντα έχουμε σε όλον τον Δήμο, ανοιχτά και καθαρά μυαλά’».