Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 09:22

Στοίχημα από το Δήμο Οιχαλίας: Έγκαιρη υποβολή προϋπολογισμού στο υπουργείο Εσωτερικών

Μελιγαλάς, Δημαρχείο Οιχαλίας Μελιγαλάς, Δημαρχείο Οιχαλίας

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 
Να υποβληθεί για πρώτη φορά έγκαιρα ο προϋπολογισμός του Δήμου Οιχαλίας στο υπουργείο Εσωτερικών, είναι το στοίχημα που έχει βάλει η δημοτική αρχή. Λόγω προβλημάτων που οφείλονταν στην έλλειψη συνεννόησης εξαιτίας πολιτικών η μικροπολιτικών αντιθέσεων, ο Δήμος Οιχαλίας πάντα αργούσε να υποβάλει για έλεγχο τον προϋπολογισμό του. Φέτος λοιπόν επιδιώκει αυτό να αλλάξει και καλεί για την Τετάρτη σε δια περιφοράς, λόγω του κορονοϊού, συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης, ώστε να μέλη της να υποβάλουν τις προτάσεις τους για τον προϋπολογισμο και το Τεχνικό Πρόγραμμα. Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν από τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με φαξ…

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Οιχαλίας, “την Τετάρτη 26-8-2020 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Οιχαλίας με θέμα Προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα τον προϋπολογισμό και το ΟΠΔ του Δήμου οικ. Έτους 2021. 

Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για δια ζώσης συνεδρίαση της Επιτροπής τελικά ύστερα από επικοινωνία που υπήρξε με το Υπουργείο Εσωτερικών και δόθηκαν κατευθύνσεις, θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς για λόγους αποφυγής του Κορονοϊού.

Τρόποι υποβολής των προτάσεων των μελών της Επιτροπής είναι οι κάτωθι:

με αποστολή μηνύματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στην δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) στο 2724023477 υπόψη Γραμματείας Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Οιχαλίας την 26-8-2020 και   από ώρα 12:00 μεσημέρι έως και 20:00 βράδυ.

Ο Δήμος έχει καλέσει και τους προέδρους των Κοινοτήτων να στείλουν τις προτάσεις τους για το Τεχνικό Πρόγραμμα και το προϋπολογισμό του Δήμου Οιχαλίας, έως τις 26-8-2020 και σε συνδυασμό με τις προτάσεις της Επιτροπής Διαβούλευσης θα συνταχθεί το προσχέδιο του Προϋπολογισμού έτους 2021. 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να κατατεθεί για πρώτη φορά το προσχέδιο ενός ρεαλιστικού Προϋπολογισμού για το έτος 2021 στο κόμβο του Υπουργείου Εσωτερικών εμπρόθεσμα”.