Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 11:44

Ο δήμαρχος Μεσσήνης δίνει το λόγο στους νέους του Δήμου του

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 
Τους νέους του Δήμου Μεσσήνης έχει καλέσει σε διάλογο, για την ανταλλαγή προβληματισμών και ιδεών με επίκεντρο το μέλλον του τόπου και της ζωής τους, ο δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης… Η ενδιαφέρουσα συζήτηση θα γίνει το απόγευμα, στις επτά, στο…

 

 

…Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης.
Όπως σημειώνει ο Δήμος, πρόκειται για μια «πρωτοβουλία του δημάρχου Μεσσήνης Γεωργίου Τσώνη, ο οποίος κάλεσε όλους τους νέους και νέες της εδαφικής περιφέρειας του δήμου Μεσσήνης, σε ανοικτό διάλογο, προκειμένου να συζητηθούν θέματα ενδιαφέροντος, να ανταλλάξουν προβληματισμούς και ιδέες και να διαμορφώσουν συλλογικά το όραμα για το Δήμο Μεσσήνης που θα δίνει στους νέους τις προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο, καθώς και να τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δρώμενα και δραστηριότητες του δήμου.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Τσώνης, σημείωσε ότι «ήταν μια προεκλογική μου δέσμευση να συν- διαμορφώνω το αναπτυξιακό πρόγραμμα του δήμου με τους δημότες και οι νέοι άνθρωποι είναι ο καταλύτης για το καλύτερο μέλλον. Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να ενεργοποιηθούν οι νέοι της περιοχής, να πάρουν το λόγο και όλοι μαζί να κάνουμε τα βήματα που θα πάνε το δήμο μας σε ένα αύριο μέσα στο οποίο θα κληθούν να ζήσουν και να πρωταγωνιστήσουν. Ο δήμος Μεσσήνης αγαπάει τα παιδιά του, τα εμπιστεύεται και τα θέλει κοντά του. Η εμπειρία η δική μας, της παλαιότερης γενιάς, μαζί με τη φρέσκια σκέψη και τα οράματα της νέας γενιάς μπορούν να κάνουν τη διαφορά προς όφελος του δήμου μας».