Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 14:04

Τρεις οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας

Τρεις οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εσωκομματικές διεργασίες στην τοπική Νέα Δημοκρατία, ενόψει των διαδικασιών για την ανάδειξη των νέων τοπικών οργάνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Kalamata Journal, για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας ενδιαφέρονται ή προτείνονται από άλλα κομματικά πρόσωπα τρία στελέχη του κόμματος. Πρόκειται για…

…τον αντιδήμαρχο Καλαμάτας Σαράντο Μαρινάκη, ο οποίος έχει θητεύσει στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης και τον οποίο προτείνει σειρά στελεχών του κόμματος. Ο ίδιος φέρεται ότι δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική του απόφαση, ωστόσο δεν είναι και εύκολο να αρνηθεί την πρόταση που του έχουν κάνει τα στελέχη που υποστηρίζουν την πιθανότατη υποψηφιότητά του. Πρόκειται για στέλεχος που δεν έχει εμπλακεί σε εσωστρεφείς καταστάσεις, που έχει κρατήσει υπεύθυνη στάση απέναντι στους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής και που έχει αποφύγει να πάρει ακραίες θέσεις.
Πρόκειται ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για τον Παναγιώτη Ξεροβάσιλα, ελεύθερο επαγγελματία, με θητεία στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ενώ στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με το συνδυασμό του Γιάννη Μανώλη. Τέλος, οι πληροφορίες λένε ότι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την πιθανή υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ ο Παναγιώτης Σκιαδόπουλος, διευθυντικό στέλεχος στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, σύζυγος της δημοτικής συμβούλου Καλαμάτας, Παναγιώτας Ντίντα.
Σημειώνεται ότι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων δημοτικών τοπικών οργανώσεων, των μελών της ΝΟΔΕ αλλά και των συνέδρων έχουν προσδιοριστεί για τις 3 Απριλίου, ενώ στις 10 Απριλίου θα ακολουθήσει η εκλογή του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ, η οποία δεν γίνεται από τη βάση αλλά από αιρετά στελέχη του κόμματος.
Στ.Μ.