Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 19:29

Δράση του Δήμου για να αναδειχθεί η Καλαμάτα ο κορυφαίος προορισμός για το Πάσχα στα social media

Η Παναγιώτα Ντίντα με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα Η Παναγιώτα Ντίντα με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα

«ΓΙΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ» 
Να αναδειχθεί η Καλαμάτα ως ο κορυφαίος πασχαλινός προορισμός της χώρας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιδιώκει ο Δήμος Καλαμάτας. Και για να επιτευχθεί αυτό καλεί τον κόσμο, κατοίκους και επισκέπτες, να αναρτήσουν φωτογραφίες από ευχάριστες στιγμές στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών με το hashtag: #PasxaKalamata. Η αρμόδια αντιδήμαρχος, Παναγιώτα Ντίνα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το θέμα ανέφερε ότι η συγκεκριμένη δράση ονομάζεται «Γίνε Διαφημιστής του Δήμου μας» και μάλιστα σημείωσε ότι στον καλύτερο διαφημιστή θα απονεμηθεί ένας ξεχωριστός έπαινος από το Δήμο…

«Είναι μια διαδραστική ενέργεια και αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να φωτογραφήσει τις ευχάριστες στιγμές που θα βιώσει στην Καλαμάτα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, να τις ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με hashtag: #PasxaKalamata και η ανάρτηση να είναι δημόσια. Ο στόχος μας είναι να πλημμυρίσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις που αφορούν τις ευχάριστες στιγμές που θα ζήσει ο κόσμος στην Καλαμάτ αυτές τις ημέρες και ο τελικός μας στόχος είναι η ανάδειξη της Καλαμάτας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού για το Πάσχα. Από το Δήμο Καλαμάτας στον καλύτερο διαφημιστή του Δήμου, που θα αναδειχθεί μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, επιφυλάσσεται ένας ξεχωριστός έπαινος», ανέφερε σχετικά η κ. Ντίντα.
Τέλος η αντιδήμαρχος ανέφερε ότι η τουριστική κίνηση είναι πολύ μεγάλη στην πόλη και πως η πληρότητα στα ξενοδοχεία ανέρχεται στο 100%, ενώ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που επέλεξε την Καλαμάτα για τις πασχαλινές διακοπές του.
Στ.Μ.