Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 11:08

Τρέχουν οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς

Τρέχουν οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Μέχρι τις 9 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, μπορούν να υποβάλουν, ηλεκτρονικά, την αίτησή τους και να αποστείλουν, ταχυδρομικά, τα δικαιολογητικά τους, οι μητέρες των βρεφών, νηπίων και παιδιών που δικαιούνται κάλυψη του σχετικού κόστους από το ΕΣΠΑ. Σε ό,τι αφορά τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Καλαμάτας, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής έχει ξεκινάει την Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου…

Όπως ανακοινώθηκε χθες και από το Δήμο Καλαμάτας, «σε εξέλιξη βρίσκεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς, μέσω της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2017-18» του ΕΣΠΑ. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 24/5/2017 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 9/6/2017. Οι ενδιαφερόμενες μητέρες θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση στις ιστοσελίδες: eetaa.gr  ή paidikoi.eetaa.gr».
Στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της Καλαμάτας.
Επίσης, πέραν του επιδοτούμενου προγράμματος για την εγγραφή προνηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Καλαμάτας, ξεκινάει την Πέμπτη η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή και επανεγγραφή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου.