Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 15:15

Ο Αλέξης Χαρίτσης με τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων

Ο Αλέξης Χαρίτσης με τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων

ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 
Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δυτικών Βαλκανίων, στη Σόφια της Βουλγαρίας, συνοδεύει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος αύριο θα εκπροσωπήσει τη κυβέρνηση της Ελλάδας στο Φόρουμ Διαλόγου για τα Δυτικά Βαλκάνια που διοργανώνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ…

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, “ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, θα συνοδεύσει σήμερα τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δυτικών Βαλκανίων στη Σόφια.

Την Πέμπτη ο κ. Χαρίτσης θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στο Φόρουμ Διαλόγου για τα Δυτικά Βαλκάνια που διοργανώνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Αντικείμενο του Φόρουμ είναι η προώθηση της συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων και η ενίσχυση των δεσμών με την Ε.Ε. μέσα από την αυξανόμενη διασύνδεση υποδομών, ψηφιακών μέσων και ανθρώπων.

Στο Φόρουμ θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, η Εκτελεστική Διευθύντρια της Παγκόσμιας Τράπεζας, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι, ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανοικοδόμηση και Ανάπτυξη, Σούμα Τσακραμπάρτι”.