Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 22:01

“Μάχη” στην πλειοδοσία για τον θερινό κινηματογράφο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας

“Μάχη” στην πλειοδοσία για τον θερινό κινηματογράφο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας

Η ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ 
Μάχη έγινε το μεσημέρι στην πλειοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, για τη λειτουργία θερινού κινηματογράφου σε χώρο που διαθέτει ο Δήμος στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Τελικά πλειοδότησε η εταιρία που λειτουργεί το Cine Center, στην οδό Καλλιπατείρας. Πρόσφερε τιμή 8,3 φορές μεγαλύτερη από την τιμή εκκίνησης και ειδικότερα 16.700 ευρώ με εκκίνηση τα 2.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να βγουν σε τρεις μήνες, αφού η παραχώρηση θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη…

Στην πλειοδοσία συμμετείχαν δύο ενδιαφερόμενοι και η επωνυμία της τελικής πλειοδότριας είναι 16.700 ευρώ. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας, “σε δημοπρασία φανερή, προφορική και πλειοδοτική, που διενεργήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, με σκοπό τη λειτουργία θερινού κινηματογράφου σε έκταση εντός του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας, πλειοδότρια αναδείχθηκε η εταιρεία Μώρου Πελαγία και Σία ΟΕ. Η πλειοδότρια προσέφερε ετήσιο μίσθωμα 16.700 ευρώ (για την περίοδο μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου), ενώ η τιμή εκκίνησης ήταν 2.000 ευρώ.

Το ποσόν που θα εισπράξει ο Δήμος Καλαμάτας, θα χρησιμοποιηθεί για τη συνολική αναβάθμιση των χώρων του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας”.