Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 13:38

Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Καλαμάτας

Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Καλαμάτας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Συνέντευξη Τύπου με τους δημοσιογράφους στα γραφεία και στα σπίτια τους έδωσε νωρίτερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Έγινε μέσω του διαδικτύου και του προγράμματος “Zoom” και μάλιστα ήταν επιτυχημένη. Ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι σε δέκα ημέρες περίπου θα υπάρξει ανάλογη επικοινωνία και με τους πολίτες του Δήμου, θα γίνει έλεγχος της δημοτικής αρχής με ερωτήσεις και απαντήσεις μέσω του διαδικτύου…

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε κυρίως στα μέτρα που έχει λάβει ο Δήμος Καλαμάτας για το θέμα του κορονοϊού, την υποστήριξη των ευάλωτων και ευπαθών συμπολιτών, τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, όπως επίσης ενημέρωσε και για το ζήτημα του master plan του λιμανιού της Καλαμάτας και την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που επίσης πραγματοποίησε τηλεσυνεδρίαση. 

Ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους υπαλλήλους του Τμήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Καλαμάτας είναι ο πρώτος στη χώρα, που με τη βοήθεια των συγκεκριμένων υπαλλήλων, εγκαινίασε τις τηλεσυνδριάσεις και άλλες εφαρμογές της ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Ανήγγειλε δε ότι οι υπάλληλοι θα επιβραβευτούν και με απόφαση που θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο στην προσεχή του συνεδρίαση. 

Στ.Μ.