Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 01:50

ΠΑΜΕ: «Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη»!

ΠΑΜΕ: «Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη»!

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
Τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους καλεί στις απεργιακές του συγκεντρώσεις και τις άλλες εκδηλώσεις το ΠΑΜΕ, που σήμερα, Τρίτη, θα είναι στην πλατεία 23ης Μαρτίου στις 11.00 το πρωί και αύριο στις 10.00 το πρωί στον πεζόδρομο της Αριστομένους, κάτω από το Δημαρχείο.

«Όλοι στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ οργανωμένα από κάθε χώρο δουλειάς και κάθε γειτονιά, με τις σημαίες της ταξικής πάλης και του αγώνα, κόντρα στις φωνές που μας καλούν σε συμβιβασμό και σπέρνουν απογοήτευση» σημειώνει χαρακτηριστικά το ΠΑΜΕ, που υπογραμμίζει ακόμη: «Να τελειώσουμε με τις ξεπουλημένες ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος που αποτελούν νεροκουβαλητή κυβερνήσεων και εκλογικών σχεδιασμών, τους φορείς της ήττας και της μοιρολατρίας, τους ανθρώπους της εργοδοσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η επιτυχία της απεργίας να τους τρομάξει! Να σηματοδοτήσει νέες καταστάσεις, αντεπίθεση, αγώνες με αποτελέσματα, νίκες. Να μη μείνει μόνο στο αίτημα της καταψήφισης, αλλά να σηματοδοτήσει την εναρξη νέας αγωνιστικής κλιμάκωσης και λαϊκής αντεπίθεσης, που θα συμπαρασύρει, θα ανατρέψει αντιλαϊκές πολιτικές, τρόικα, μνημόνια και δανειακές συμβάσεις.
Τώρα γενικός παλλαϊκός ξεσηκωμός. Όλοι στους δρόμους, όλοι στην απεργία. Να βουλιάξουν τα πεζοδρόμια, οι δρόμοι, οι πόλεις σε όλη την Ελλάδα».