Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 17:53

«Απαιτούμε εδώ και τώρα την Ολυμπία Οδό μέχρι την Τσακώνα»

«Απαιτούμε εδώ και τώρα την Ολυμπία Οδό μέχρι την Τσακώνα»

ΟΙ «ΝΤΡΙΠΛΕΣ» ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ
Παραπλανά ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, όταν δηλώνει ότι το τμήμα της Ολυμπίας Οδού από την Πάτρα μέχρι την Τσακώνα θα παγώσει για 2-3 χρόνια, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, και καλεί τους φορείς να διεκδικήσουν να γίνει ο δρόμος σύμφωνα με τη σύμβαση.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει σχετικά: «Η παραπομπή στις καλένδες της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.
Ο κος Χατζηδάκης επί 15 μέρες κρυβόταν αρνούμενος να δεχτεί συνάντηση με τους φορείς της Μεσσηνίας, παρά τις καθημερινές μας πιέσεις, και ερχόμενος στη Βουλή την Τρίτη αρνήθηκε να απαντήσει στις βασικές ερωτήσεις που του έθεσα, «Πότε θα δεχτεί τους φορείς της Μεσσηνίας;» και «Αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο δρόμος θα σταματήσει στην Πάτρα;», χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, λέγοντας ότι «κοντεύει να τελειώσει το 1ο ημίχρονο».
Χρησιμοποιώντας και εγώ ποδοσφαιρικούς όρους, τονίζω ότι ο κος Χατζηδάκης κάνει ντρίπλα για να παραπλανήσει και εφησυχάσει τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Ηλείας, ενώ ουσιαστικά το παιχνίδι το «είχε πουλήσει» πριν την έναρξή του.
Αυτή την ώρα χρειάζεται ένα πλατύ μέτωπο της αυτοδιοίκησης και των φορέων όλων των Νομών της Πελοποννήσου για να απαντήσουμε δυναμικά και μαζικά ότι ούτε οι ντρίπλες του κου. Χατζηδάκη περνάνε ούτε θα σταματήσουμε τον αγώνα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΤΡΑ - ΠΥΡΓΟΣ - ΤΣΑΚΩΝΑ».