Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 08:29

Ο Νίκος Μπασακίδης στην Ανάπα της Ρωσίας εκπρόσωπος του δημάρχου Καλαμάτας

Ο Νίκος Μπασακίδης στην Ανάπα της Ρωσίας εκπρόσωπος του δημάρχου Καλαμάτας

Συνάντηση με την Πρέσβη της Ελλάδας στη Ρωσία, Αικατερίνη Νασίκα, είχε ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη πόλη Ανάπα, στα νότια της χώρας, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο στη Ρωσοελληνική Συνδιάσκεψη Πόλεων Αρχαίας Κληρονομιάς, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας σημειώνεται ότι “ο Αντιδήμαρχος στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επαφών, είχε συνάντηση με την Πρέσβη της Ελλάδας στη Ρωσία κ. Αικατερίνη Νασίκα. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με τη Μόσχα, την προώθηση του αθλητικού τουρισμού καθώς και οι δυνατότητες βελτίωσης και ενίσχυσης των εμπορικών συναλλαγών.

Σημειώνεται ότι η Πρέσβης δήλωσε ενθουσιασμένη με την εξελικτική πορεία της Καλαμάτας, ιδίως μέσα στην κρίση, ενώ θετικά ανταποκρίθηκε σε πρόταση του Δημάρχου που μετέφερε ο κ. Μπασακίδης, σχετικά με την οργάνωση εκδηλώσεων φιλοξενίας ορφανών παιδιών από τη Ρωσία αλλά και ατόμων με κινητικά προβλήματα”.