Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 10:57

Μειώσεις τιμολογίων, τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμός και αμοιβή προέδρου

Μειώσεις τιμολογίων, τεχνικό πρόγραμμα, προϋπολογισμός και αμοιβή προέδρου

ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ
Τα νέα, μειωμένα, τιμολόγιά της, το τεχνικό της πρόγραμμα, τον προϋπολογισμό της αλλά και το ύψος του μισθού του προέδρου της και του αντιπροέδρου της, αναμένεται να εγκρίνει αύριο η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ…

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, στις οκτώ το βράδυ. Όσον αφορά τα τιμολόγια, η εισήγηση της πλειοψηφίας προβλέπει μειώσεις του ειδικού τέλους από 20% έως και 60% αλλά και κάποιες μικρές μειώσεις στις κλίμακες κατανάλωσης. Από τις μειώσεις αυτές θα επωφεληθούν αισθητά οι καταναλωτές στις Δημοτικές Ενότητες Αρφαρών, Άριος και Θουρίας και λιγότερο οι καταναλωτές της πόλης της Καλαμάτας.
Θα είναι η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ με το νέο της πρόεδρο, Ανδρέα Καραγιάννη και το νέο της αντιπρόεδρο, Γιάννη Καμβυσίδη. Στη συνεδρίαση αυτή θα καθοριστεί και το ύψος της αμοιβής που θα λαμβάνουν.
Εξαιρετικά σημαντικά θέματα είναι ακόμη το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός, ενώ θα εξεταστούν ενστάσεις που έχουν υποβληθεί για το διαγωνισμό της αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.