Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 17:27

Οι τομείς ευθύνης που ανέλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι - σκιώδεις αντιδήμαρχοι της παράταξης του Β.Τζαμουράνη

Ευγενία Κούβελα, Δημήτρης Φαββατάς, Σπύρος Χανδρινός, Γιώργος Σωφρονάς, Βασίλης Τζαμουράνης Ευγενία Κούβελα, Δημήτρης Φαββατάς, Σπύρος Χανδρινός, Γιώργος Σωφρονάς, Βασίλης Τζαμουράνης

Με σκοπό την καλύτερη παρακολούθηση του έργου της δημοτικής αρχής, την καταγραφή των προβλημάτων και την παρουσίαση τεκμηριωμένων προτάσεων για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι πολίτες, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, με επικεφαλής τον Βασίλη Τζαμουράνη, όρισε σκιώδεις αντιδημάρχους και συγκεκριμένα ανέθεσε σε κάθε δημοτικό σύμβουλο συγκεκριμένους τομείς ευθύνης. Οι σκιώδεις αντιδήμαρχοι της παράταξης του Βασίλη Τζαμουράνη παρουσιάστηκαν χθες το βράδυ, στην εκδήλωση κοπής της πίτας…

 

Όπως τόνισε ο Βασίλης Τζαμουράνης, σκοπός είναι «όχι μόνο να κάνουμε αισθητή την παρουσία της παράταξής μας αλλά κυρίως στο μέτρο που μας αναλογεί να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας και του τόπου».


Δημήτρης Φαββατάς, Σπύρος Χανδρινός, Γιώργος Σωφρονάς, Βασίλης Τζαμουράνης, Γιάννης Χριστόπουλος

Οι σκιώδεις αντιδήμαρχοι και οι τομείς που ανέλαβαν είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι:

-Γιώργος Σωφρονάς, υπεύθυνος για τη Φάρις, τα πολιτιστικά ζητήματα, με τη συνεπικουρία του Τάσου Πολυχρονόπουλου, του Θανάση Τσιγαρίδη και της Παναγιώτας Φλεβάρη.

-Κώστας Τσαπόγας, υπεύθυνος για την καθαριότητα, την ύδρευση, την καθημερινότητα.

-Βασίλης Κανάκης, υπεύθυνος για τη ΔΕΥΑΚ, για τη συντήρηση των υποδομών, για το πράσινο, για τα αδέσποτα ζώα και για την πολεοδομία.

-Δημήτρης Φαββατάς, υπεύθυνος για τα διοικητικά θέματα, για τη δημοτική αστυνομία και για τα θέματα του τέως Δήμου Θουρίας.

-Σπύρος Χανδρινός, υπεύθυνος για τα αθλητικά, για τον τουρισμό και για τη δημοτική περιουσία.

-Ευγενία Κούβελα, υπεύθυνη για τα οικονομικά θέματα και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

-Θανάσης Τσιγαρίδης, υπεύθυνος για τα θέματα παιδείας, για τα ΚΔΑΠ, για την πρόνοια και την κοινωνική μέριμνα, καθώς και για τα θέματα του τέως Δήμου Αρφαρών.

-Γιάννης Χριστόπουλος, υπεύθυνος για την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, για τη μονομετοχική δημοτική επιχείρηση «Διοκλής», για τον αθλητισμό και για τα θέματα του τέως Δήμου Άριος.