Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 13:59

Σε τι ποσοστό ανήλθε η συμμετοχή στην απεργία καθηγητών και δασκάλων της Μεσσηνίας

Με τη ντουντούκα ο πρόεδρος της Α' ΕΛΜΕ Βασίλης Γεωργιόπουλος Με τη ντουντούκα ο πρόεδρος της Α' ΕΛΜΕ Βασίλης Γεωργιόπουλος

ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ
Έπεσαν και άλλο τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών της Μεσσηνίας στην απεργία. Ειδικότερα, η συμμετοχή ανήλθε σήμερα στο 46%, ενώ τη Δευτέρα η απεργία ξεκίνησε με 70% και πάνω…

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παραχώρησε ο πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, Βασίλης Γεωργιόπουλος, οι εκπαιδευτικοί της δικής του Ένωσης συμμετείχαν στην απεργία σε ποσοστό 47,5%, ενώ συνολικά στη Μεσσηνία (δηλαδή μέσα και η Τριφυλία), η συμμετοχή ήταν περίπου 46%.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Χρήστος Μπένος, μας είπε ότι η συμμετοχή των δασκάλων στην απεργία έφτασε το 53% περίπου.
Σε ό,τι αφορά το Δήμο Καλαμάτας, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Σπύρος Σαρδέλης, μας είπε ότι η συμμετοχή ήταν πολύ καλή στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου που λειτουργούν στο Δημαρχείο και στο Διοικητήριο, όμως ήταν πολύ χαμηλή στην καθαριότητα και στα συνεργεία του Δήμου, στο Νέδοντα.
Στ.Μ.