Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 16:06

Λουκέτο και στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας προτείνουν τρόικα και Γερμανοί

Λουκέτο και στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας προτείνουν τρόικα και Γερμανοί

ΑΝΑΠΤΥΞΗ…
Και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι μεταξύ των 22 αεροδρομίων της χώρας που προτείνονται, από Γερμανούς συμβούλους, να κλείσουν…!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, η τρόικα και η Lufthansa προτείνουν να μπει λουκέτο στα αεροδρόμιο της Σητείας, της Αλεξανδρούπολης, του Αράξου, της Καλαμάτας, της Νέας Αγχιάλου, της Λήμνου, της Χίου, της Καστοριάς, της Κοζάνης, των Ιωαννίνων, της Σκύρου, της Σύρου, της Ικαρίας, της Λέρου, της Καρπάθου, της Νάξου, της Πάρου, της Μήλου, των Κυθήρων, της Αστυπάλαιας, του Καστελόριζου και της Κάσσου.
Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας έχει στεφθεί φέτος πρωταθλητής σε ό,τι αφορά την αύξηση των αφίξεων επισκεπτών, είναι το μοναδικό αεροδρόμιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και η λειτουργία του είναι καθοριστικής σημασίας για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Πάντως κεντρικά δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και να διαψεύδεται η πληροφορία για την πρόταση της τρόικας και των Γερμανών, αν και κάτι ανάλογο είχαν προτείνει πριν από λίγους μήνες αλλά συνάντησαν την αντίρρηση της κυβέρνησης.