Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 20:55

Όχι στις νέες αυταπάτες θα πει στην Καλαμάτα ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ

Όχι στις νέες αυταπάτες θα πει στην Καλαμάτα ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να παρακολουθήσουν την πολιτική ομιλία στην Καλαμάτα του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, απευθύνει η Τομεακή Επιτροπή του κόμματος στη Μεσσηνία. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα…

…μιλήσει την άλλη Τετάρτη, 3 Μάρτη, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Α. Κουμουνδούρος», στις 7.00 το βράδυ.
Το θέμα της ομιλίας του γενικού γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ θα είναι οι ευρωεκλογές και οι εκλογές για τους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Χθες ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε στο Αιγάλεω, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μεταξύ άλλων τόνισε:
«Στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές μπορούμε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά.
Μπορούμε να δυναμώσουμε τη συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στην πάλη, με αισιοδοξία και πίστη ότι ο λαός μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων προς όφελός του και όχι θεατής στα διάφορα αντιλαϊκά σενάρια αναπαλαίωσης του πολιτικού σκηνικού, εναλλαγής ίδιας κοπής κυβερνήσεων, που το μόνο "νέο" που φέρνουν είναι νέες αυταπάτες, νέες απογοητεύσεις, νέα χαμένα χρόνια.
Γι’ αυτό στις εκλογές πρέπει να καταδικαστούν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση που βιώνει ο λαός μας, για τη φτώχεια, την ανεργία, την ανέχεια. Να καταδικαστούν οι πολιτικές δυνάμεις, που με την απειλή της χρεοκοπίας της χώρας, χρεοκόπησαν τελικά το λαό. Και αυτές οι δυνάμεις είναι και εκείνες που βρίσκονται σήμερα στο τιμόνι της κυβερνητικής διαχείρισης, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ.
Είναι όμως και εκείνες οι δυνάμεις που σήμερα αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση, με τα μάτια στραμμένα στην κάλπη και τις κυβερνητικές καρέκλες, όμως η ουσία της πολιτικής τους πρότασης κινείται στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση, είναι πλήρως ενταγμένη στους "μονόδρομους" της ΕΕ, της διαχείρισης της κρίσης προς όφελος του κεφαλαίου και σε βάρος των εργαζομένων».
Σημειώνεται ότι για την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Καλαμάτα θα έρθουν λεωφορεία από διάφορες πόλεις της Μεσσηνίας, με κόσμο που επιθυμεί να ακούσει τον γραμματέα της Κ.Ε. και τις θέσεις του ΚΚΕ.