Τρίτη, 26 Μαϊος 2015 00:00

Τι συμβαίνει με τη διατροφή στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας;

Τι συμβαίνει με τη διατροφή στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας;

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΡΟΥΤΩΝ 
Ποσότητες τροφίμων που προορίζονταν για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας, φρούτων σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν επιστραφεί, ως ακατάλληλες, στον προμηθευτή. Για προβλήματα με τα τρόφιμα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Καλαμάτας μίλησε ο Τάσος Νιάρχος, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης…

Το μεσημέρι, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, έγινε συζήτηση για την καθαριότητα σε δημοτικά κτήρια και τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, η οποία έχει ανατεθεί σε ιδιώτη.
Με την ευκαιρία το μέλος της επιτροπής, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσος Νιάρχος, σημείωσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς υπάρχει θέμα και με την ποσότητα και με την ποιότητα των τροφίμων. Ειδικότερα ανέφερε ότι το προσωπικό πιέζεται προκειμένου η ποσότητα των τροφίμων που προσφέρεται στα παιδιά να είναι οριακά όση λέει το πρόγραμμα ή και μικρότερη! Επιπλέον είπε ότι υπάρχει θέμα και με την ποιότητα και ειδικότερα ότι έχουν επιστραφεί και τρόφιμα στον προμηθευτή, προφανώς ως ακατάλληλα.
Ότι έχει γίνει επιστροφή τροφίμων επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της αρμόδιας για τις προμήθειες Υπηρεσίας, που ακόμη τόνισε ότι ο έλεγχος των προμηθειών είναι λεπτομερέστατος, «ελέγχουμε μέχρι και το τελευταίο γραμμάριο ζάχαρη» είπε χαρακτηριστικά.
Στ.Μ.